Menari pusing pusing

Hi ibu2.. Normal ke anak 1y9m suka menari pusing2 tanpa henti kalau dengar lagu2 favourite dia kat tv.. sy smpai jd pening tengok smpai jatuh2.. ade x anak2 ibu2 camtu..?? #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Hai. Ada juga menari tapi takda berpusing sangat saya pun pening hehe. Mungkin boleh communicate dengan anak untuk tidak berpusing berterusan. Boleh join menari juga mesti anak happy

saya cmtu..dia lagi excited bila kita tngok dia..tapi lagi rimas bila dia dok lari pusing2 kat kita smbil tarik2 baju kita...lagi menyirap rasa tu...

Ank sy pon mcm ni sis klau tngk alif sofia, cocomelon, mmg dia akan menari 😂 dia rsa pening dia brhnti kjap.. Pastu sambung blik

biasa itu budak suka buat apa yg dia biasa..mk sure tak de corner tajam n tmpt selamat. Cuba divert ke permainan lain dgn sabar

menari jgk..tp xlah smpai x benti😂..ank sy setaun 8 bln..bejoget dah mcm Mr bean pn Ade🤣🤣

2y trước

🤣🤣

biase tu tp kene perhatikan