Minum Air Kelapa

hi ibu2. nak tnya, untuk ibu mengandung, berape bulan atau brpe mingu boleh minum air kelapa ye?

21 Các câu trả lời

Air kelapa xde masalah pun klu nk minum. Tak tahu kenapa ada org kata xboleh minum. Sy minum bila bdn xsihat. Alhamdulillah sepanjang pregnancy xde mslh.

2y trước

sy awal pregnancy dah minum...xda papa....

hai mommy. saya tak tau kalau mommy lain ada pantang tapi saya tibai semacam je. takde tunggu sekian weeks sekian bulan 😅

xde masalah kalau nk minum dri awal. tp kalau awak risau, try minum sesedut dulu. kalau ok esok2 boleh try lagi banyak sikit.

4bulan klau ade mslah mase 1st trim https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

saya masuk 3rd trimester baru minum. sbb ada sejarah… lgpun sy ni asyik bleeding je 😅

Sy dr awal pregnant minum, air kelapa kan bagus utk badan 1001 ubat segala jenis penyakit

saya minum je air kelapa td berpada pada..dan jarak jauh apabila perlu aje

Minum je kalau tak ada alahan pd kelapa. tak ada bahaya pun air kelapa tu

masa 3 bulan da minum air kelapa..ok je sis.

Sy minum bermula 3rd trimester