umur kandungan

hi ibu2, nak tnya, last period sya 27/1/23, tpi period sya irregular.. klu follow trikh priod ptutnya skrg dah 11w, tpi bila scan dr ckp kecik sgt, xdpt detect usia janin. dr anggar less than 5w. bila ptut sya scan smula yer? sya dpt positif upt 01/04, n sya cek clear blue juga. skrg saya masi breastfeed anak 1st sya, ada kesan x utk kndungan sya? #pleasehelp

umur kandungan
2 Các câu trả lời

sy cek scan tiga² ank lpas dh 2bulan lebih..mmg doktor kata kecik dr usia tp bila dh makin besar dh ok.stiapkali pregnt sy mmg myusukan ank (belum cukup 2 thn sblm baby next lahir). banyakkan makanan berkhasiat dan exercise biasa utk positif dan bertenaga. ni sy pregnant ke-4, ank ketiga dh 2thn 5bulan tp dia xnk lgsung stop myusu even dh buat mcm². mungkin dia nk tggu perut ummi dia besar kot baru tau dia akan dpr adik😂

Kalau 1/4 baru dpt upt positive means baru je tu sis. Normal la tu nmpak kantung je. Nnt repeat 2w lagi mesti dah nmpak dah janin tu