Pleass respon mummy2😔

Ibu2 nak tanye sye lewat 10 hari period tpi ade rse mual2 perut mcm kram nk period kdnag selang bpe jam mcm kram sakit. Upt pagi tdi negativ. Atau kne repeat test upt lagi nnti.. Klau sye preggy da 5 minggu 2 hari. Tpi tula pelik 5 minggu tpi xleh detect upt lsgi

1 Trả lời

Lewat period tk semestinya mengandung. Blh check kt klinik minta tgk beta HCG, dr situ mmg tau confirm pny mengandung atau tk. Kalau tk blh suruh doktor scan tgk rahim ada masalah ke apa ke.