Susu badan

Hi ibu2 nak tanya saya baru melahirkan anak tiga hari yang lepas.Dua hari ni bila bagi susu badan nampak dia okay je macam kenyang lepas minum susu terus lena.Hari ni dekat 2 jam dia hisap susu badan tapi macam tak okay.Bila saya lepaskan mulut dgn puting tetek dia menangis macam tak cukup susu.Apa yang perlu saya buat ? Saya betul2 pening kepala bila pikir.Sbb risau baby tak cukup susu dalam badan je#firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

confirm sudu ade ke? and tolong jgn tarik. biar dia lepas sendiri. biar je berapa lama dia nk menyusu. bila kenyang dia lepas kn sendiri.

1y trước

cuba try marmet sblm bagi susu.