period atau keguguran

Hi ibu2, mcam mana ni, sy tadi ikot nafsu makan durian 4 ulas. Sekarang ad darah keluar. Tk byk, gugur ke tu? Sy baru 5 weeks. Ataupun sy period lambat 10 hari? Help me yg sgt kesedihan ni.

2 Các câu trả lời

komfemkn betul2 sis pregnant ke x sebenarnya..beli upt digital clear blue bole tahu terus pregnant or x..kalo betul pregnant,ade kluar darah,kena refer doktor..tp kalo spotting bhenti dh..pasni bjaga2..take care ye..

Durian seeloknya mkn seulas je klau tringin sgt , mcm saya bru 6 weeks tpi buat serawa durian mkn sikit je sbb nk merasa . Tk berani nk mkn durian fresh .