Tlong ya ibu2 share pngalaman, nervous 😅

Hi ibu2 mau tnya, Hari inii appointment sya dngan doktor 36 mnggu, doktor ckp baby kecil ,berat baby 2.1kg Dan Akan d pksa bersalin pada tanggal 20 ni, adaa x ibu2 YG brpngalaman YG brsalin bayi kecil? Ada Ka branak scara cazer atau induce?Dan bleh Ka baby balik slepas brsalin atau kenaa sruh stay Di hospital smpai berat badan baby normal?

3 Các câu trả lời

ank sulong sy lahir pd 36 minggu dgn berat 2.12kg je.. alhamdulillah semua normal.. cme stay 24jm kt wad sbb dktr nk pantau gula dlm drh baby