Kekerapan scan baby

Hi ibu² manis sekalian, korang sejenis yg suka dan selalu p scan baby tak.. Sekadar suka².. Kdg² smpai sebulan 2 kali p scan.. Nk tanya, effect pape tak pd baby? Nk buat details scan mcm awai lg.. #JanganKecam

2 Các câu trả lời

Saya lepas scan kk mmg saya akan gi swasta pulak scan untuk tunjuk kt suami. Sbb kk suami tak masuk. & print scan tu kita yang simpan. Selalu scan kk sana yang simpankan.

Sya pg swasta dlu mmg every month dorg akn scan baby utk tgk perkembangan baby dlm tu. Smpai la 37weeks kena 2weeks 2weeks dah scan.. review pun dekat2 sbb nak beranak dah time tu.. 😌