lepas Pampers

IBU2 macam mana ye nak lepaskan anak dari Pampers....anak umur 2 tahun 8 bulan dah tp bile kite xbg pakai Pampers anak mengamok2 nak pakai... Anak sulung. Ibu anak sorang.

27 Các câu trả lời

Hehe... Ank sy tgh bln 10 ni masuk 3tahun.. Dekat nk 2bln lebih tak pakai pampers da.. Sy bagitahu pmprs habis😅 tunjuk plastik pmprs yg dh kosong.. Tapi kalau keluar jalan, masih pakai lagi.. Kt rumah pn kadang2 berciciran kencing. Lagi2 kalau leka.. Bila tnya takda nk kencing 🤣

5y trước

Tolh kn grm je😂