Lapar waktu tghmlm?

Ibu2 lain pernah rase lapar waktu tghmlm,xkira la jam brape ...tp bangun dpt mkn skit pun kenyang baru lena tido... bleh share pengalaman...

38 Các câu trả lời

Sama.. setiap jam 1 @ 2 am bangun sb lapar xboleh tidur. Skrg pandai dah bawa bekal siap2 naik bilik sb malas turun naik tangga pg dapur.

Pernah.. Sume da tdo kite je sorg2 cari mkn kat dapur.. Cume mkn simple je roti, kdg2 biskut cicah susu.. 😅

Hehehe kalau lapar makan saje..makan la selagi blh nak makan...nnt bila berpantang semua benda xblh nk mkn...

selalu sngt. tiba2 tgh malam rasa lapar , sebelum ni buat taktahu ja , tp sekarang , sanggup masak tgh malam

Start masuk ja third trimester lagi2 bila baby gerak aktif😂😂😂.x lapar pun rasa lapar

Saya setiap minggu dalam 2-3x mesti makan pukul 3 atau 4 pagi. Wajib. And makanan tu mesti mcd 🤭🤭

5y trước

Kan...ble xmkn bby menari2 bkn tido diam2,bergerak sana sini ..last2 ble mkn ha baru diam 😄bby mintak mkn rupenye

Kita geng.. Hehe, sediakan buah2 an so boleh kudap2 time lapa.. N roti ofcouse yg serat wholemeal

Sya plk tiap 1 jam klparan.. kdg xsmpai sejam dh lapar sdh.. smpai menangis2 sya sbb klparan..

Pernah.. bila lps bf baby lapar sgt2. Tu yg selalu spare roti atau apa2 kalau tgh mlm lapar.

Sama sy sis huhu. Biasa btersedar 3-4am lapar. Sy standby roti sahaja dalam bilik huhu