Supplement Calcium, adakah perlu?

Hi ibu2 hebat, boleh suggest supplement calcium brand ape yg elok ye? #29weeks

7 Các câu trả lời

Makan yg dr bagi dari KK aje dari first trimester sampai skrg 3 trimester dh..Alhamdulillah Ok.Apa2 pon Semua rujud ke Dr dari makanan sampai exercise.Just follow semua appointment & nasihat Dr.Tak nak ambil risiko.Insyallah semua akan ok

2y trước

Ada setengah ubt mybe xsesuai dng badan kita..selalu dr / nurse akn cdngkan ubt lain.sye sblm iberet makan obimin hb drop mkn zincofer hb lagi drop 😅 last mkn iberet baru naik semula

calcium better minum susu jak..klu nak ubat masa berklinik ty doktor lagi bgs sbb doktor yg tau awak perlu calcium ka tdk..

saya makan shaklee ostenutrix. doc yg suggest sebab saya x boleh minum susu

sy makan yg kk bagi je .. diorg bg smpai bsalin ..

2y trước

kk bg yg mne sis? sbb sy cek di klinik swasta, dia bg obimin je

Obical tablet, suitable for pregnant ladies

mnum susu je. x perlu supplement.

2y trước

Klu x blh minum susu supp apa yg okay?

Doc sy suggest Calactate 300