Due 18 September

Ibu2 due September ramai yg dah bersalin ke? Sy due 18/9 tapi masih belum ada tanda lagi 😭 Kalau boleh taknak kena induce. Share tips cepat bersalin please 🥺

2 Các câu trả lời

try follow ig eja_confinementhelper dkt situ ada tips tuk bersalin tenang n etc..wktu dkt2 due ni kena kerap bersm husben tuk mudahkan tuk bersalin... bila husben buang dlm ia blh memudahkn tuk brsalin nnti..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

due aku bln 10 tpi induce start besok sbb iugr