Bau hamis susu pada baju

Ibu² boleh tak share sabun apa yg best untuk hilangkan bau susu pada baju. Lagi² pada bra 😅 dh pening nk guna sabun apa ni. Risau nk masuk keje ni nnti, takut org bau susu badan melekat kat baju 🥲#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #bantusharing #newmom

1 Trả lời

Kalau selalu leaking, pakai nursing pad sis. Saya tak pernah lagi bau susu melekat kat bra/baju. Saya pakai detergent macam biasa. Top Gentle Care & Downy softener.

6mo trước

Sama saya tak pernah pula bau susu melekat kt baju lepas dah basuh dua2 anak. Guna sabun brand harimau & daia softener