Set berpantang

Hi ibu2, boleh suggest tak set berpantang apa yg betul2 kita akan guna lepas bersalin. Contoh mcm minyak urut,pilis ke. Sy taknak beli satu set lepas tu tak guna. Macam membazir pulak. Terima kasih. ?

9 Các câu trả lời

Beli yg perlu saja. Baby : minyak urut, mandian, tungku bayi Ibu : minyak urut, pilis, mandian herba, syampu herba, bengkung moden, stokin ketat, batu tungku (sy suka ltk tapak kaki atas batu tungku stp pagi.terapi utk sy) Sy share memandangkan ni kali ke4 sy mnyediakan brg2 brpantang. Hrp mmbantu ye. Ingat, brpantang utk sihat bukan utk kurus. Nk kurus, BMI nrmal, sila brsenam dan buat aktiviti perpeluhan ya. Goodluck semua.

4y trước

Syampo herba seperti apa ye

Beli loose item je... Mcm sy beli set 4in1 nona roguy.. Last2 guna minyak baby je.. Sy mnum air akar herbanika jd alergik.. Ubat phytonatal pun xmakan.. Sbb org suggest amik tu utk elak smbelit... Pastu sy ada beli minyak urut sari ayu.. Utk pakai sblm pakai bengkung..

Beli yg wajib jer. So far saya beli set NR alhamdulillah okay. Pastu minyak urut, pilis, tapel n param perlu pkai ketika dalam pantang

Ni sis NR pun ok bnyk juga feedbck saya baca Diorang ckp tk pnas , boleh beli dekat kedai jamu yg bedekatan

mil saya suggest beli set berpantang air mancur sebab semua dalam set memang akan guna

beli set afiat je 100 complete semua yg perlu

saya skrng bru nk try,,ummialya.....

Set nona roguy.

🆙