Baby pramatang

Hi ibu2 ada x yg pengalaman beranak baby pramatang.. saya ada masalah baby dah turun ke laluan dia skrg baru 30weeks dh ada jalan 1cm . Contraction sikit2 je sejam dua jam sekali bru rasa sy takut pulak nk besalin baby preterm..

2 Các câu trả lời

sy 30w leaking ketuban dan keluar mucus plug pergi dewan bersalin doktor check bukaan 1cm trus kena warded cucuk dexa 2 dos doktor takut terberanak awal. sminggu warded leaking stop trus tiap minggu appoitment pakar last pakar suruh bersalin 34w induce ubat 1x belon 1x alhamdulillah selamat bersalin normal 34w 1d baby girl berat 1.94 kena tahan scn on antibiotik 3 hari lepas tu dah boleh balik rumah. 😊

2y trước

inshaAllah xde apa2 la tu. jangan risau. moga dipermudahkan urusan. 😊

InsyaAllah semoga semua dipermudahkan dan baby dikurniakan kesihatan yang baik.