Pening dan muntah setiap kali lepas makan

Ibu2 ada tak mcm saya? Stiap kli bgn pgi nk sarapan skit pn muntah juga. Duduk atau baring sllu pening.. Stres hari2 mcm ni..tolong saya ibu2 #31w5dpregnant #2ndbby

2 Các câu trả lời

sama macam saya sis hari tu masa 31-33week rasa macam sis xkira pagi petang makan sikit pun muntah pening kepala xnk hilang pergi jumpa doktor kata biasa je tu xde apape xbagi ubat pun lepas 33week allhamdulillah dia dah elok sendiri

2y trước

Ye sis.. Sy pn mcm tu.. Mkan muntah makan muntah.. Tiap masa.. Sampai letih dah