Klinik untuk details scan

Ibu2 ada suggestion tak, klinik mana yg ok utk buat details scan? Boleh kongsi pengalaman?..tq semua

6 Các câu trả lời

Klinik ajwa seksyen 7 shah alam. Sy dr kl sanggup buat kat sana. Puas hati. Sonographer berpengalaman & skrin besar 60 inch ☺️

Poliklinik az zaara ampang. Harga pun boleh kata agak murah dari klinik lain 😊 hari rabu kot yg ada diskaun harga lagi.

Sy buat di Klinik Siti. Doc prmpuan dan dia explain pun mmg detail dan mudah fhm 😁

Try kat sini..ramai ckp bagus..

klinik dr alyna

Sonovision