Perasan ada baby bumb

Hi ibu since week ke berapa baru perasan perut muncit sbb ade baby

26 Các câu trả lời

saya ni jenis badan berisi haha perut memang sedia ada besar 😂 memang taktau lah nak agak perut sendiri ke baby bump 🤭

2y trước

sama la😂😂

Saya 7 bulan baru obvious nampak baby bump. Baru semua tau saya pregnant. Selagi boleh tutup perut, saya tutup. Haha 😂

7 bulan baru naik baby bump.. 9 bulan sekarang macam perut 2 bulan.. tapi baby berat semua okay.. takda masalah apa2

masa pregnant anak pertama 4bulan, saya post gmbr kat fb sedara mara da perasan saya pregnant tp buncit sikit je la.

dah 12minggu baru perasan.. lepas tu pergi buat scan, minggu depan baru dapat buat Buku Pink..

sy 3 bulan dah jelas. skrg 5 bulan em dah makin besar. semua baju dah tak muat.

4 bulan mcm tuh dah nampak tapi sejak masuk 5 bulan perut dah start keras

Masuk 5 bulan. Seluar biasa dh xblh pakai, ketat kt perut 😅

Hay nak tanye hamil 15 week perut masih rata itu wajar tak

3 bulan .. ikut saiz badan kecil nampak cepat