Normal atau tiadak lendir berwarna Coklat cair .. kandungan saya 5minggu..

Hi ibu semua..maaf bertanya sy Bru prenent 5minggu..normal ke lendir coklat tp tidak dlm kuantiti banyak hanya sikit dn Coklat berwarna fair tidak Coklat pekat..

1 Trả lời

Kawan beritahu saya , coklot cair ok sikit sebab penat better rehat banyak,, jangan buat kerja berat berat . Tggu 3-5bulan baru bole keje sikit sebb rahim kuat

4t trước

hi sis kandungan skrg mcm mna? sbb sy alamai situasi yg sma skrg ..sy bleeding coklat lendir .. perut krem tpi xrasa sakit mcm sengugut .. sis prna alami tak benda yg sama