Malas Mandi 🤣

Hi ibu semua, sya sekarang dah masuk 16wk lebih. tak tahu knapa sjak akhir2 ni, malas betul nak mandi 🫠 sngat2 malas. smpai malam . kdg smpai suami paksa 🤣 ada yg mcm ni tak? ke saya sorang je yg jadi pelik #bantujawab #ingintahu #firstmom

20 Các câu trả lời

samalah. Malas mandi juga 😄 malas masak. malas kemas rumah, makan pun malas. Harap masuk trimester 2 nie boleh jadi rajin sikit

Sama la sy pun malas mandi. Tp paksa diri jugak buat basah2 pun jadi lah. Sbb malas yg amat2 sgt kan

haha samalah saya, plus kerja saya nak tidur je. ntah apa yang letih sangat pun tak tahu.

Saya sangat suka mandi. Sampai suami tegur malam2 pun mandi. Sentiasa rasa panas

Hahahahahaha samaaa la. Saya sampai suami kena mandikan 😂

musim panas ni awak.. tahan pula awak ye.. 😂

Aduhai.. Mandi lahhh 😅 busyuk masyam nanti

Sama jugak. Husband yang selalu mandikan🤭

pyrhchi

Hai