Tak Ada Simptom

Hi ibu semua. Saya baru pregnant kurang dari 5 weeks. Scan pun dari bawah (TVS) baru nampak ada kantung, yolk salk. Ada tak yang macam saya. Cuma sakit breast saja. Lain2 simptom rasa tak ada. Kadang risau juga, mengandung ke tak. Ibu-ibu boleh share? ?

4 Các câu trả lời

sy dr awl tkde ap2 alahan sis..memg akn ad perasaan mcm tu..smpai sy cek upt berbelas kali..smpai la sy dpt pegi bukak buku pink ..bru la rse lega ..

Sama lah sis. Cuma sye skrg banyak rasa sebu jee kt perut n banyak buang angin.

ada rasa bloated amat. n also sakit btul breast xle bawak bincangg

Bloted......