Boleh ke makan durian

Hi ibu semua nak tnya skrng kan musim durian boleh ke ibu mengndung makan

20 Các câu trả lời

Makan je sis tp jgn mkn bnyak stakat merasa ok je saya dlu makan smpai 5 ulas hahaha teringin. Tp skli tu je😀

boleh tapi makan berpada2 jgn melantak sampai bnyk bijik 😂 org ckp mkn sekadar hilangkan mengidam

2mo trước

bagi sy blh🤣sb sy susah nak tahan nafsu mkn durian,..tp anak nnti cpt angat mmbsr..tkt susah nak keluar bila brsalin..

saya first 1st trimester lagi da makan durian. Boleh saja makan tp durian ni tgi fat so makan berpada-pada.

Saya baru 12 weeks. Saya memang hantu durian. Awal awal ni boleh makan lagi tak? Tringin jugak 😭

Blh aje.. sy nak2 akhir beranak hari tu, request ngn suami nak makan durian sebelom p serah diri

sy pun ada mkn jga..lps mkn tu hidung berdarah🤭🤭tp ok jga skg dah 22w

Makan je …. Tapi berpada2 sbb durian ni panas

Boleh sis.. Mkn 2 ulas je.. Jgn lebih

palg byk sye mkn 3 ulas..

boleh, berpada2.