Seluar basah

Ibu sekalian. Sesiapa ada pengalaman seluar dalam basah tiba2 tanpa sedar ? Pasti terkena seluar sekali. Amount basah tu kalau kat seluar dalam macam 3/4 daripada kawasan yang kita selalu tampal panty liner tu. Kat seluar pulak mungkin half tapak tangan. Dia ada bau tapi bukan hancing. Keputihan pun ada sekali sikit. Saya first time mother. Taktahu perlu ke hospital ke tak. Siapa boleh share pasal ni

5 Các câu trả lời

Tanda2 nak bersalin tu... Pengalaman saya.. Nak bersalin haritu bulan 7..keluar air ketuban bercampur lendir putih jam2 pagi.. Dan air ketuban tak berbau... Pegi hospital bukaan dah 2cm..masa tu perut sakit manja2 saja...

4y trước

Yeke alhamdulillah sis...

Refer clinic/hosp sis..cerita dekat nurse ada kebasahan air di seluar dalam jadi suspect air ketuban..saya jadi macam tu semalam..doc suspect air ketuban leaking terus warded untuk di monitor .. kalau takde ape takpe sis.. :)

4y trước

Awak sekali banyak ke keluar ? And kerap ke dalam sehari ? Saya cuma kena pagi tadi je sekali and lepas tu takde dah setakat petang ni

boleh terus ke klinik/hospital utk check. mungkin ketuban leaking sebab sifat ketuban pun tak berbau. jgn tunggu next checkup baru plan nak tanya. semoga semuanya dipermudahkan, amin...

4y trước

Amiinn. Saya pergi KK tadi tanya, staffnurse suruh monitor dulu kalau harini masih berlaku macam tu, even dah tukar seluar dalam masih basah, perlu ke hospital. So far, takde basah lagi. Harapnya takde pape

dh brp week sis? better tnye dr. tkut air ketuban leaking

4y trước

Saya baru 33 weeks sis. Berlaku pun jam 10am tadi. Lepas tu bila tukar seluar dalam, tak ada berlaku basah macam tu dah sampai sekarang

samala saya pon camtuh☹️

4y trước

saya xdek tyn pon dokter tapi dh byk kali dh seluar saya basah....tapi hati saya kata xdek ape kot insyaallah xdek ape.....8hb nih saya checkup saya akan tyn nurse la sbb saya first time jadi ibu saya xtau ape2 hmmm☹️