Perbezaan Scan 5D

Hi ibu, nak tanya pengalaman uall scan 5D. Sy ada servy klink2 berdekatan sy. Ada yg mahal dan murah. Yg murah bawah 100 dan yg mahal dekat 200😂. Apa berbezaan nyaaa yaa sy confiuss sikit.

2 Các câu trả lời

Ada klinik buat promo new opening rm25 je kat JB ni utk 5D, harga ni depends pada clinic tu nk caj mcmana..5D tetap sama the outcome. Baca review klinik2 tu, Dr tu pandai tak handle mesin

Rasanya bukan sebab perbezaan apa.. tapi rate harga setiap klinik mmg berbeza.. sy g klinik lain mmg lain2 semua harga..