Minyak evoo

Hi ibu. Nak tanya, boleh ke letak minyak evoo yg extra virgin oil byk dlm bubur anak? Sbb anak sy berat x berapa naik, so dr suggest letak minyak byk sikit dlm makanan anak utk bagi dia lemak. Tapi setahu sy minyak virgin tu ada rasa pedas sikit kan? Or para ibu boleh suggest minyak apa lagi yg sesuai utk letak dlm makanan anak selain evoo #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

boleh je ibu. takde rasa pedas pun.... tapi evoo tu kena masukkan masa bubur tu sejuk/suam. takboleh waktu panas. minyak masak biasa pun boleh. minyak masak tak kisah waktu panas ke sejuk ke. lagi senang.