Pinjam mata ibu2

Hi ibu nak pinjam mata cnfirmkn ke girl ni? Sebab nak strt beli barang baby. Ghisau beli pink keluar boy pulak 🥹 #pleasehelp

Pinjam mata ibu2
27 Các câu trả lời

beli kaler selamat je senang. cream/grey/peach/yellow/green. or boleh scan lg nanti 3-4w. sebelum scan minum/makan sedap2 & pujuk dia suruh tunjuk hehe.

I pun scan baby girl 🥹 bahagia sgt qasa tapi takmau berharap sangat 🥹 risau keluaq boy . Jadi i beli baju unisex jaa 🥰 . Nanti dia keluaq baqu beli baju lain 😬

bli unisex je senang. .sy dlu ank fist ingt gurl kluar boy hamek kau baju pink simpn ni gandung lg. .hrp2 lah gurl dh nk smpai hari. .ni now 31mingu. .37kena serah diri. .

Bg sy lebih baik beli unisex colour.. xperlu sinonimkan kaler pink utk girl, kaler biru utk boy je.. nt kalau tersilap gender scan ke apa xdala kita rasa ralat sgt

try scan tempat lain pulak. sy scan 3x nak confirmkan sbb sy excited nak beli brg baby pink². sblom ni baby boy. alhamdulillah yg keluar kali ni mmg girl.

Saya pon scan girl . Tapi nak lebih berhati2 sy beli je baju yg boleh pakai dua2. Hahahahha nak beli pink2 ke apa tunggu lepas bersalin 😂

Better beli warna unisex mudah.. nanti bersalin akan datang takperlu beli lagi dah topup yang mana ada je.. warna selamat dan jimat poket..

Saya pun scan sonobee lagi jelas nampak 3line tu . Tapi saya beli warna2 selamat ja sis . Pink ada la selai dua ja teringin hehe .

Sekarang ni banyak pilihan warna peach, coklat krim, kelabu yang soft dusty2. Lagi menarik. Boleh pakai laki pmpuan😍

sy pun scan dovtr kata ada burger..girls .haha tp beli baju warna campur²…warna selamat...