ibu mengandung boleh inai kuku ?

8 Các câu trả lời

sy xtau pon xdgalakkn pkai untuk nk cek ksihatn . sy pkai bedal pakai . terbaca dlm ni xboleh . tkut dh nk g check up tkut kene marah 🤣 . alhamdulillah dpt nurse ok die ckp boleh pkai . mgkin sestengah klnik kot yg dpt . tp lbih baik xyah pkai dlu sis . pkai nnti lpas pntng ke kn

3y trước

kalau sudah bersalin 1bulan lebih .. boleh sudah ka ? atau pernah inai masa bersalin 1bulan 🤣 masi kawal nafsu inai

Sy time pregnt mmg teringin nk pkai,, tp mls nk bancuh (sbb kbtulan kt uma ade mertua pnya) sampai dah bersalin dah tak pakai dah inai 😂,, taktahu pulak tak boleh 😅

boleh. tapi tak digalakkan. kalau sy nurse xkasi pakai. memg xpakai lgsung sepanjang pregnant.

sy pkai sebelah je kt kuku jari kiri...kanan xpkai...tu pon cpt je hilang 😂lps ngidam🤣

saya pakai je dah 2 kali pakai . ade pantan larang jugak ke inai sis ?

3y trước

Bkn pasal pantang larang tp lebih kepada utk pemantauan kesihatan. Senang utk Dr & nurse tgk sama ada oksigen kurang ke, hb kurang ke.

saya macam craving ni nak pkai inai😂

3y trước

kann 🤣🤣

susah nanti nurse nak check kuku

Tak boleh.nurse x suruh