Gatal Pada Ari Ari

Ibu ii.. Sye bru pertama kali mengandung skrng sye dh 34 minggu.. Tpi tibe ii semalam sye merase gatal pada kemaluan sye dan hnye belaku pade waktu malam.. Keputihan sye pula normal warna putih dan x berbau.. Ap ad ibu ii yg lain menghadapi masalah yg same dngn saye

2 Các câu trả lời

saya ada jugk mse mengandung. slalu tukar panty stp kali pergi tndas. minum air byk2

Kna bgithu misi tkut ada GBS sb rsa gatal pstu ada keputihn..