Czer @ Normal delivery

Hi ibu-ii , Klu d beri pilhan nak normal @ czer? Ibu-ii pilih yg mana? Boleh share pengalaman klu tak keberatan. Dari hari tue asyik fkir nak normal @ czer. sbb smua ipar & kawan saya czer kat swasta. Dr saya pun slalu tanya nak delivery mcm mna. Terima kasih! #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

saya pun czer juga. tapi kalau bole normal, better normal la. czer ni nak kena jaga lama, even luar elok ,dlm kita tktau lagi.