Saya ingin tahu

Ibu ibuu yangg sekarang trimester 3 , tiap tiap malam selalu sukar untuk benafas tak ?

4 Các câu trả lời

So far masi ok. Scan kepala baby kat bawah. Kalau jalan jauh je jadi mengah susah nafas. So far malam elok je xde susah nafas ke ape

Saya tidur kuad dengkur sekarang hahahah husb rekod nak dengar pun x sanggup 😂 masuk 29 minggu kerap lapar huuooo 😅😅😅

ye. tapi bukan waktu malam, waktu tengahari.. tapi masih boleh bernafas lagi. nk terangkan rasanya macam mana pun tak tau

ya normal. kalau kepala baby dah turun dan masuk ke laluan. jadi mummy mudah bernafas.