Tumbuh gigi

Hi ibu ibu..biasa baby tumbuh gigi bila ye? anak saya dah masuk 10 bulan masih takde tanda² gigi..ke biasa je, btw anak saya boy..

3 Các câu trả lời

Hai. anak saya nk masuk 11 bulan pn belum tumbuh gigi. doctor cakap its okay since first gigi akn tumbuh until 18 months old. if that time still takde gigi, then pi jumpa dentist. gigi bukan sesuatu kita boleh control, or paksa gigi keluar. lagi okay keluar lmbat sbb gigi anak lagi selamat and takde la rosak cepat

atas baby jugak sis, baby boy sy 5bulan lebih dh tumbuh 2btg terus, dia belum start mkn lagii, lgi sorg baby girl 9bulan bru tumbuh sebatang