Jantung Laju (11 weeks)

Hi ibu ibu! Nak tanya - saya 11 weeks pregnant. and jantung ni kadang2 laju macam kena panic attack tu. tarik hembus nafas, baring semua tak jalan. lama juga nak tunggu reda. dah check dr, HB semua okay. dr kata monitor je dulu. ada ibu2 yg macam saya? kalau ada, apa yg disarankan ya? #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

Pregnant lepas nadi laju masa 24w cmtu tk silap. Tiap kali cek BP mesti sangkut heart rate tinggi. End up kena admit hosp. Check semua garam dlm badan tk cukup. Kena masukkn ubat. That time ad juga pt lain yg prob sama. Tp dia ad darah beku dlm paru2 cmtu. Yg tu sy tk pasti procedure dia mcm mana. Mmg heart rate tinggi high risk. Better pegi cek sis.

Pnh masa mengandung mcm tu.. Tp cek oksigen semua ok.. Klu lama sgt, dn x tahan, sy amik oksigen mcm ni.. Baru ok sikit...

Sama seperti sy sis..minggu ke9 jantung berdebar kencang sampai 127bpm masa makan masa berdiri masa berjalan

nervous ke?

12mo trước

nak kata neves, takda pula. dia macam tiba2. kadang2 tgh2 malam tidur pun terjaga sbb laju sgt