Keliru, tolong bantu saya

hi ibu-ibu yg dh berpengalaman sebelum ni... sy last period haritu 10 Ogos... bila Sept sy tak period, terus buat upt, utk yg 1st,positif..tapi sy tak yakin jgk.. next weeknya sy try lagi, pun positif... bila bgtau dekat suami dia tak excited pun... sy nk pergi scan, tapi suami tak ada masa, sruh tggu yg KKM (skrg dh 8weeks kalau ikutkan) ... sy pulak masih tak pasti betul pregnant atau pun tak, igtkan nk pergi scan dekat klinik swasta dulu.. bila dh confirm baru nk buka buku pink.. sy nk pergi sendri tapi suami tak izinkan, lesen sy pun dia tak renew...sy tak pasti sy pregnant sbb saya tak ada alahan, tak ada tanda-tanda macam ibu lain alami.. harap ada yang sudi reply soalan sy #firstbaby #pregnancy #1stimemom

1 Trả lời

Kalau upt tu positive, InsyaAllah memang betul2 pregnant. Apa update terbaru mommy ye? Dah ke klinik untuk confirmkan? Kalau positif sekarang dah 5 bulan kan mommy. #TAPsupermoms