Anak merap

Ibu ibu yg ada anak newborn jenis melekat atau merap dak? Ke okay je berenggang??

2 Các câu trả lời

anak saya takat ni melekat haha. dia okay duk dengan orang lain. ye lah baru 2m, tak kenal orang lagi. tapi kena berdukung most of the time. seharian tu maybe sejam je total masa kalau dia boleh nak layan diri pun

anak saya dari nb sampai nak dkt 2y ni jenis merap. mana je mst nak saya. kadanh penat ,tapi tuh la da tbiasa cmtuh.