Anak mengamok

Anak saya 1 tahun 5 bulan. Sebelum ni dia okay je tapi lately ni dia merap nak berdukung je kerja. Lepastu menangis menjerit2. Saya surirumah. Ada sehari baru ni saya tinggal dia kejap dekat rumah mak saya dia okay je sepanjang saya takde tapi lepas saya balik tu dia start merap#firstmom #ingintahu Saya stress

1 Trả lời

Mungkin dia nak bertukar angin… Kadang orang cakap tukar tahun… Fasa anak setahun sampai 3 tahun ni tough sikit parents agak struggle kalau anak jenis aktif… kena banyak paham cara anak…