kegatalan + keputihan

hi ibu ibu , skrg saya dah 31 weeks and trba ada keputihan + kegatalan . ada cara nak hilang kan gatal gatal tu ? 😭 and apa cara nak cukur yang okay ya #advicepls .

1 Trả lời

kalau ada keputihan kena refer doktor. utk ambik sample dan tgk jangkitan apa. sbb klu dh gatal2 tu klu cukur pun still ada. jumpa doktor dulu ya

3y trước

baiklah , anyway cara apa yg ok nak cukur miss V ? sebab guna pencukur dia jadi gatal gatal