Baby taknak tidur malam!!

Ibu ibu semua yg anak 4 bulan ade tak pernah lalui anak tidur siang kemain nak lamaa, tidur malam senang terjaga 🥲 mcm mana nk buat balik tidur dia yg terbalik ni ya? Baby masa newborn 3 bulan okay je tidur malam. start semalam baby buli mak dia ni 🤣🤣 cerah biji mata dia malam siap gelak2 hahahaha adoi anak2 la anak.. pukul 1 pagi baru dia tido semalam 😂😂 ghisauu la corak tidur baby sekarang em em boleh bg tips?

2 Các câu trả lời

maybe awak kena betulkan balik waktu siang kot. bagi dia tidur kejap, ajak main ke. lepas tuh malam , bilik dlm keadaan sunyi , so dia tau tuh time tidur.

1y trước

Okay saya cuba kejut dia kalau siang tidur lama sgt