Skincare untuk ibu hamil ✨

Hi ibu-ibu semua, tahu tak skincare apa yang selamat diguna untuk ibu hamil? Contoh nya, pencuci muka, moisturiser dan sunscreen. Sy mengandung baby first, so tak berani nak pakai apa2 skincare walaupun sy guna skincare dr drugstore sebab tak tahu ingredients selamat tak untuk baby 🥺#pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

Hye, u boleh pakai Kayman semua produk selamat atau Cosrx yang Snail Mucin dia punya produk, mmg selamat Insha Allah 😉

2y trước

Okay sis, thank you sangat ❤️