Apa Status Ibu Sekarang?

Ibu-ibu semua sihat ke di TAP ni? Jom komen sikit status anda! Lama tak dengar khabar ibu-ibu sekalian.😊

Apa Status Ibu Sekarang?
98 Các câu trả lời

1st and 2nd boy..ne dh 5m xtau lg boy or girl..harap girl xpi dpt boy pun xpew alumdulilah..

❤️ 1y2m. Soon belom tahu gender. Dah 34w.Doakan kndungan sy sihat² saje 🥰

Seorang girl umur 2thn 5bln dan seorang baby girl umur 10 hari ♥️♥️♥️

done like and komen😂 sbb satu boy saru girl boy dah 3tahun girl plk 3bln😂

Alhamdulillah sihat. ☺️Belum tahu apa gender tpi nk baby girl kali ni. 🌸

ttc..doakan sy ade rezeki dpt baby lagi..rindu nk pregnant & bau baby🥺🥺

Belum tahu doa kan saya dpt baby girl Ye aminn tapi apa pun kandungan sihatt

Sihat Alhamdulillah .. Ank sy girl , sudh masuk setahun , sebuln 7hri ♥.

💞 Masih menunggu dan menerima Perancangan Allah swt yg Maha Mengetahui

dah dua anak 1st perempuan, 3 tahun 2nd lelaki 5 bulan 4 hari tahun ni.