SANGKUT GDM

hi ibu ibu, saya skrg 32w+ dah start makan ubat sbb bacaan bsp pagi saya 6.2 & 6.1. baru baru ni dr kata mmg patut insulin sbb kira tggi waktu pagi. dia kata boleh mkn ubat dan nk review lepas 2mggu. skrg ni lepas mkn ubat saya kena cirit birit effect ubat, perut memulas mulas, & bacaan pagi saya 5.4. kalau 5.4 tu agak agak ok ke tak? atau dr akan decide utk insulin jugak ke selagi tak dpt bacaan 5.1 tu 😭 saya doa sgt sgt supaya 36w atau 37w saya besalin 😌#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

kena bwh 5.3. mlm2 cube makan nasi awal. sblm pkul 8. krg kn buah. elakkan late dinner.

2y trước

kalau dpt bsp pagi 5.4 tu terus kena insulin jgk ke sis 🥺