Urutian perineum

Hi ibu ibu. Saya nak tanya. Kalau tak buat urutan perineum tu tak apa ke? Sbb mcm menakutkan lah bila nk buat urutan tu. Kalau tak makan kelapa dara jugak boleh ke?

1 Trả lời

Boleh je puan. Sy tak minum kelapa dara pun. Urutan pun tak buat. Ada yg kata minum kelapa dara boleh buat kulit kita senang terkoyak, bila nurse jahit pun akan tetas balik. Tapi alhamdulillah sy takde koyakan, cuma jahitan bila kena gunting tu je.

3y trước

Kann? Nak buat urutan tu boleh je. Kena rajin selalu laa 😁