Perancang terbaik

Hi ibu ibu.. saya first time nak pakai perancang.. tapi tak tahu yang mana terbaik.. dah buat appointment iucd.. boleh bagi feedback tak pakai iucd kat klinik kerajaan okey ke tak.. banyak yang kata tak okey

2 Các câu trả lời

Saya pakai iucd tapi diklinik swasta Doctor kata ada beza jenis iucd di kk dengan swasta tapi beza apa saya tak pasti So far saya pkai dah 3tahun alhamdulillah okay Terbaik Recommended Murah Tak sakit Tak ganggu hormon

6d trước

boleh tahu klinik swasta mana ya