Susu badan

Hi ibu ibu, saja nk tanya pengalaman semua. Adakah mood ibu ibu mempengaruhi penghasilan susu badan? Let say tgh stress/sedih/serabut ke, susu badan jd sikit? Or bila mood ok, happy, susu badan jd bnyk? Atau tk kisah mood camne, susu still maintain je? Saya first time mom, baru 6 hari jd ibu. Boleh share tk? 😊👶🏻🍼#firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

betul dik.. sbb tu nk jd ibu full bf bkn perkara mudah & indah.. nk membesarkan anak hingga dewasa pun bkn mudah.. sgt bnyk kesakitan & ujian.. prgi bljar bnyk lg ttng ilmu penyusuan ya.. disamping tu juga.. jaga pemakanan awak.. mkn shj apa yg awak happy..

12mo trước

Baik fhm kak, terima kasih atas perkongsian dan nasihat 🙏🏻😊