Baby twin 1 kantong

Ibu ibu.. nak tanya.. saya skrg 8w.. saya pergi scan dekat klinik privte.. scan nampak 2 baby.. tapi dalam 1 kantong.. adakah itu berbahaya?

5 Các câu trả lời

Kembar seiras. Tahniah awak. Semoga ssntiasa diberikan kesihatan yang baik. Aamiin. Mommy kena kuat untuk both babies. In Shaa Allah yang baik baik saja buat awak.

Hi sis. Boleh share gambar scan tak? Saya haritu scan nampak 2. Tapi 1 je ada heartbeat. 1 lagi takde so taktau samada tu twin atau tak. Doc pun tak dapat pastikan

2y trước

ank first sy twin DCDA..2 kantung..(kembar tak seiras)..mse scan nmpak stu je hearbeat. jd doktr x bg hrapan stu lg mcm mna..suh mr next scan dlm 2mggu lg..Alhmdulillah dah ad,lmbat smggu pmbesaran dia klau ikt dlm scan..skg dah 7th dah diorg..🥰

normal... itu kembar seiras nma nya klau satu kntung.. klau 2 kantung, kembar x seiras

1 kantung means kembar seiras, share placenta

Takdela. Tu possibly twin mcda. Blh google