Lasak ketika mengandung

Ibu-ibu, nak tanya korang lasak tak semasa mengandung?

21 Các câu trả lời

Sama la kita sis… sy pun lasak sgt time preggy.Jenis x reti nak dok diam 😁 Tp p check up & scan,baby ok je

saya lasak, berkebun, naik lrt, jalan kaki banyak, macam tak mengandung. alhamdulillah baby aktif dan sihat :)

melasak kuat berjalan kaki..gagah je melangkah kesana kesini smpai 7 bln hmpir nk bersalin😣

saya 34mnggu msih lasak buat krja rmah .. angkat berat tidak tpi tolak brang yg berat bleh

tak berani lasak². sebab perna gugur sebab lasak sangt ..

Trimester 1 tak lasak , start trimester 2 , badan dah okay , lasak sikit

Tak lasak. Trimester pertama ada pendarahan.

lasak tapi boss permpuan bisingg ooo🤣

sgt lasak tp risau jgk

Paling lasak 😂