Bersalin normal or czer di sebabkan sawan

Hello ibu ibu nak minta pendapat saya baru jumpa doktor doktor beri saya anggaran 2pilihan bersalin czer atau normal di sebabkan ada sawan mana yg terbaik ya?

1 Trả lời

Kalau saya jadi puan, saya pilih czer. Sebab sawan ni bila2 boleh berlaku tak terjangka , kan? Kot berlaku semasa di LR... tak dapat saya bayangkan macamanya situasi tu. Berisiko, jadi pilih kaedah czer. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat.

4mo trước

Aamin tq sharing sis