Dah beli barang baby ?

Ibu ibu kat sini ada dh beli barang baby ? Kalau mcm baju baby, lengan pendek lengan panjang berapa helai eh ? Sbb saya first baby tkde pengalaman hehehe

15 Các câu trả lời

sya beli lengan pendek dgn sleepsuit .. tu pon sya beli saiz nb .. beli bundle je .. sbb nanti beli lagi .. baby cpt besar .. bundle pon byk murah2

tips from me, beli bj yg ada butang kat depan sbb nnt senang nk pki kn kat baby dan cepat keringkn tali pusat. siang pkikan bj yg lubang2.

sy buat 5set je 😂 nnti keluar beli baju besar baju nb tkyah beli dh

Klo nk senang kje beli rompers sbb sennag tukar pampers

Belum