Doakan saya kne serah diri harini

Hi ibu ibu doakan saya dan baby selamat tau ..doakn sy dipermudahkan utuk bersalin. Sbb sy dah 41 week tpi tak bersalin lagi.doakan sy ya ibu ibu✨#firstmom #firstbaby #serahdiri #doakanagardipermudahkan

3 Các câu trả lời

semoga awak dprmudahkan brsalin,semoga awak dan baby selamat ,kalau dah brsalin update dkt sini ,Kita pun Nak tw jga prkmbngan sist,apa2 pun set sdia kat otak yg " hrini msti Sy brsalin,xsabar Nak tngok baby"❤️

11mo trước

Cuba Jalan itik sist...smbil zkir...Naik turun tangga ..Cuba je ..lbih Baik sist Ada bukaan smula Jdi drpd kena induce...sbab induce Ni lain btul skit dy...agak sakit sdkit brbnding contraction semula Jdi dri DLM bdn Kita..Cuba Jalan itik..smpai penat...jgn Ptah smngt

Hai semua saya da selamat bersalin 8/11 tapi secara czer sbb bukaan tak mmberangsangkan tpi alhamdulillah semue baik baik sj. Cuma sekarang sy kne tahan wad lagi tak tahu bila bole klua doakan sy bole klua esok😢 dah homesick

10mo trước

Sbb bersalin czer. Jdi kne tahan wad sekarang da 2 hari kne tahan sbb czer..kuning baby tu tak pasti da cek ke belum sbb baby ade dgn sy

semoga dipermudahkan segala urusan amin