tolong cara naikkan HB , HB Saya LOW

ibu ibu boleh bantu saya tak cara naikkan HB dgn cepat, sekarang 35week , dh mkn obimin iberet sampai dokter tukar maltofer .😿 saya makan ikut aturan yang di suruh, kena mkn masa prut kosong, ubt tu 3 biji satu hari sy kena mkn. saya byk ambil delima brokoli pati delima pegaga, susu kurma, kismis , 😔. saya tak nak masuk darah sebab kita tak tahu darah org lain msuk dlm bdn tu mcm mana..

13 Các câu trả lời

dragon fruit. hati ayam. kerang. bayam merah. krg kn minum caffein coklat and so on.

2y trước

krg kan 1hari 1cawan or 2hari sekali bru minum.

sy mkn kurma dgn pisang.. hb naik dri 10 ke 11 .. ok lh dri kne bebel

Mkn jambu batu,kerang.. Sy dr 10 naik 13..