Beli barang baby

Ibu ibu & bakal ibu selalu beli barang keperluan baby bila kandungan berapa bulan ya? Apa yg paling penting utk dibeli?

1 Trả lời

Hi Puan. Bergantung. Tapi lebih elok jika beli pada second atau third trimester supaya kita boleh buat persiapan dan senaraikan barang mengikut keperluan. Paling penting puan kena sediakan barang berpantang puan, pampers newborn baby, susu formula new born tin kecil, bedung, baju dan mittens 2-3 helai😊